Zdravlje ili sram: Otac Megan Markl neće prisustvovati ćerkinom venčanju

15/05/2018 | 18:49

Tomas Markl kaže kako neće doći na venčanje svoje ćerke Megan jer je pre samo šest dana imao srčani udar, a ne želi da joj stvara dodatne neugodnosti zbog fotografija za koje je dobio novac

U zadnjim danima pre venčanja, Megan Markl ipak se mora uhvatiti u koštac s neočekivanim problemima. Naime, njen 73-godišnji otac Tomas Markl rekao je da neće doći na venčanje zbog toga što je pre samo šest dana imao srčani udar.

Dodatni razlog zašto Tomas Markl ne želi da bude na venčanju je to što ne želi da Megan stvori neugodnosti zbog toga što je primio novac od paparacija za fotografije koje su slikali uz njegovu pomoć. Svoj je dogovor s paparacijima Tomas Markl pokušao da odbrani činjenicom da je na dotadašnjim fotografijama izgledao neuredno, pa je jednostavno želio da javnost dobije tačniju sliku o njemu.

Posebno ga je uznemirila fotografija na kojoj kupuje pivo jer inače nikad ne pije. Piće je navodno bilo za nekog drugog.

Prema Dejli Mejlu, Tomas Markl nikad nije potražio lekarsku pomoć zbog svog navodnog srčanog udara.

Tomas je trebalo da bude uz svoju ćerku u subotu, ali se čini da na kraju ipak neće putovati u London, već će ostati kod kuće u SAD-u. Meganina majka Dorija Ragland u subotu će biti uz nju i ona će je otpratiti do oltara.

story.rstportal.hrguliver/gettyimages

Još iz rubrike