Zdravko Čolić o LJUBOMORI i odnosu sa SUPRUGOM

11/10/2018 | 11:15

Pevač je juče publiku obradovao spotom za pesmu “Ničeg nije bilo između nas”, a sada otkriva kako godinama uspeva da uskladi privatni i poslovni život.

Miljeniku žena Zdravku Čoliću ponovo je pošlo za rukom, u njegovom slučaju da glasom oduševi svoje fanove ekranizacijom jedne od novih pesama, iako u spotu ima ulogu naratora. Kako pesma govori o pravdanju muža ženi da “ničeg nije bilo između nas”, pitali smo Čolu da li je on nekada morao da se pravda supruzi Aleksandri.

– Moja supruga zaista nije ljubomorna. Nas dvoje smo jako dugo zajedno i poverenje koje imamo je jedna od blagodeti našeg braka. Znate, kada se bavite poslom kojim se ja bavim, vaša druga polovina mora biti razumna. Aleksandra je od početka prihvatila mene sa karijerom koju imam, a kako je emancipovana žena, nije bilo potrebe da se bilo kada vode polemike oko žena kojima sam okružen. A hvala bogu, dosta ih je u publici – kroz prepoznatljivim osmeh i sa šarmom kaže Zdravko za “Blic”.

Njegova karijera duga je nekoliko decenija i čini se da nijednog trenutka nije splasnula. On priznaje da je bilo teško ali i lepo uspeti na oba fronta. Poverenje publike koje ne jenjava i porodica koju je stvorio sa Aleksandrom, sa kojom ima ćerkice Unu i Laru.

– Bilo je momenata, i sve više ih je poslednjih godina, kada želim da sam više u kući uz suprugu i ćerke nego na točkovima, ali život je satkan od kompromisa. Uspeo sam da radim sličnim tempom kao i ranije, a da pri tom ne propustim važne momente odrastanja Une i Lare. Ipak, žena je uvek stub kuće, ona je bolje i drži nego muškarac. Tako je i moja majka imala najvažniju reč, a tata je bio taj koji je zarađivao – priznaje Čolić, koji je u novom spotu više narator filmske priče koja se odvija uz stihove pesme sa novog albuma.

– Prilikom slušanja ove pesme sa saradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tematika teksta to iziskuje – kaže Čola čija audio verzija pesme “Ničeg nije bilo između nas” ima višemilonske preglede.

story.rsblic.rspromo