“Zbogom zveri”: Džejson Momoa VIŠE NE LIČI NA SEBE i žene širom sveta pate

19/04/2019 | 17:00

Glumac Džejson Momoa poznat je kao seks simbol, a za ovo ima čak i zvaničnu potvrdu – u januaru ove godine proglašenje najlepšim muškarcem na celom svetu.

Godinama unazad ženama je posebno privlačan njegov pomalo divlji, buntovnički imidž, pa su duga kosa i duga brada njegov zaštitni znak, ali sada je ovaj glumac napraviop drastičnu promenu!

Posle sedam godina rešio je da se otarasi brade, a čitav proces brijanja zabeležio je kamerom.

Naime, Momoa je objavio kratak video sa seta njegovog novog filma “Dune”, a kojim se brijanjem simbolično oprostio od dve uloge koje su obeležile njegovu karijeru – Kala Droga iz serije “Igra prestola” i čuvenog Akvamena.

Bez brade zgodni glumac je potpuno drugačiji!

– Zbogom Drogo. Zbogom Arture Kari. Radim ovo da bih osvestio javnost kako plastika ubija našu planetu – rekao je Momoa i započeo brijanje.

– Brijem ovu zver, vreme je za promene – napisao je on na Instagramu i podrobnije obrazložio svoju odluku!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jason Momoa (@prideofgypsies) дана

– Hajde da zajedno napravimo pozitivne promene za dobrobit naše planete. Hajde da zajedno očistimo okeane i zemlju! Pridružite mi se u ovom putovanju. Hajde da pređemo na razgradivi aluminijum – napisao je.

Zgodni glumac želeo je da na ovaj način pošalje jasnu poruku o očuvanju planete, ali je ipak to palo u drugi plan – s obzirom na šok fanova zbog

story.rszena.blic.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike