ZBOG VREMENSKIH NEPRILIKA: Stefan Živojinović doživeo saobraćajnu nezgodu

12/01/2019 | 18:45

Zbog loših vremenskih uslova i snega na kolovozu, sin Lepe Brene Stefan Živojinović je prošle nedelje proklizao s puta vraćajući se sa Kopaonika.

Naime, uprkos tome što je stariji sin Lepe Brene vozio polako, njegova kola su iznenada završila u jarku.

– Stefan je dobar vozač, i ima snažan mercedes, ali je Kopaonik tih dana bio zatrpan, ljudi su jedva i džipom mogli da prođu. Krenuo je sam, dan ranije, dok je njegov mlađi brat Viktor ostao da prenoći na Kopaoniku sa prijateljima. Iako su mu svi govorili da krene ujutru, on nije želeo jer je imao zakazanu emisiju u kojoj je trebalo da promoviše pesmu – priča izvor blizak Stefanu, objašnjavajući šta se desilo na putu do Beograda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) дана

– Stefan je vozio polako, ali ga je led izbacio u krivini i proklizao je sa puta. Sreća, pa se nije povredio. Ni kola nisu mnogo oštećena, ali je Stefan doživeo šok. Ima malo ogrebotina, ali beznačajno s obzirom na to šta je moglo da se desi. Odmah nakon što je proklizao, Stefan je pozvao šlep-službu. Međutim, oni su kasnili više od sat vremena. Stefan se žestoko smrzao dok su došli da ga izvuku, ali pošto je sve bilo u redu nastavio je put. Inače, ni Stefan ni Viktor ništa nisu hteli da kažu majci i ocu kako se ne bi nervirali, tim više što im je Brena rekla da ne idu na Kopaonik, jer se sprema nevreme, a oni je nisu poslušali – priča izvor i konstatuje da je Stefan odmah po povratku sa planine otputovao sa majkom na turneju u Australiju.

story.rsSrpski telegrafAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike