Zbog pandemije korona virusa poznate ličnosti otkazale svoja venčanja!

25/03/2020 | 20:00

Zbog pandemije korona virusa koja je zahvatila čitavu planetu, širom zemlje otkazane su zakazane predstave, koncerti i mnogobrojni projekti. Pored toga, otkazane su svadbe i venčanja a među “običnim” svetom koji je bio primoran da otkaže planove za svadbenu ceremoniju, našli su se i poznati. O kojim slavnim parovima je reč, ispratite u nastavku… 

Kejti Peri i Orlando Blum

Američka pevačica u blagoslovenom je stanju, a javnost je o tome obavestila putem spota za pesmu “Never Worn White”, dok je u saopštenju na “tviteru” dodala da je porođaj čeka na leto, te da su ona i njen verenik, glumac Orlando Blum, presrećni. Međutim, njih dvoje otkazali su venčanje koje je trebalo da se dogodi u Japanu, ovog leta.

O svadbenom veselju koje tek sledi, Kejtini i Blumovi stavovi u potpunosti se podudaraju. Žele intimno slavlje s malim brojem zvanica.

Maske poznatih protiv korona virusa digle prašinu na Instagramu (foto)

poznate ličnosti

– Voleli bismo da tog najvažnijeg dana u životu budemo okruženi ljudima koji neće nestati kada stvari postanu teške, odnosno osobama koje nas svakoga dana čine boljima – rekla je pevačica, čiju ruku već godinu dana krasi prsten vredan pet miliona dolara.

Ko su ostali parovi koji su otkazali svoja venčanja pogledajte na narednim stranama…

Stranice 1 2 3 4 5
story.rsGuliver Getty, Instagram

Još iz rubrike