Zbog ovoga su se SVAĐALI: Lijam konačno progovorio o razvodu nakon što ga je Majli OSTAVILA

13/08/2019 | 12:00

Ceo svet ne prestaje da priča o razvodu glumca Lijama Hemsvorta i pevačice i glumice Majli Sajrus, čiji se brak na prvi pogled činio gotovo savršenim.

Sada se jedan od najzgodnijih muškaraca današnjice konačno oglasio povodom rastanka sa suprugom, a njegove reči su rastužile mnoge.

– Nemate pojma kako se sada osećam – rekao je Lijam, prenosi “Daily Mail Autralia”, pa dodao:

– Ne želim da pričam o tome, čoveče…

Inače, kao razlog razvoda Majili je navela to kako se oboje moraju koncentrisati sami na sebe i na karijere. Međutim, svađe su navodno počele još prošle godine i to zbog planiranja deteta i želje za proširenjem porodice.

– On je želeo dete i nije hteo da odustane od planova za širenje porodice, ali Majli to baš nije želela. Srce mu se nakon toga slomilo – izjavio je izvor blizak paru za OK!Australia. Dodao je i kako Majli ustvari nije želela ni da se uda.

– Čini se kako su to svi primećivali osim Lijama. Njegova porodica ga je dugo vremena preklinjala da to pokuša da shvati, ali on je verovao Majli. Sada se oseća kao idiot – izjavio je.

Podsetimo, Majli Sajrus se sada zabavlja sa manekenkom Kejtlin Karter, a njihove fotke sa putovanja u Italiju su preplavile društvene mreže.

Majli i Lijam su u braku bili nešto više od pola godine, a njihov razvod iznenadio je mnoge.

story.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike