Zašto Holivud mrzi Anđelinu Džoli?

25/11/2017 | 19:07

Anđelinu Džoli je bila udata za Breda Pita, sjajno odigrala Laru Kroft na filmskom platnu, nagrađena je i Oskarom za ulogu u filmu “Neprilagođena”, ali u zadnje vreme se čini kao da je nešto krenulo po zlu.

Istina je da je iza nje težak period zbog kraha braka sa Pitom, posvetila se deci i režiji, a zapostavila glumu, ali čini se da tu stoji mnogo veći razlog zbog kojeg se više ne pojavljuje u holivudskim krugovima.

A post shared by Angelina Jolie Photos (@angelinajolie_photo) on

Pa saznajmo o čemu je tačno reč…

Ona je netalentovano razmaženo derište

Na primer, pre tri godine nakon hakerskih napada na Soni u javnost su procureli mejlovi između producenta Skota Rudina i predstavnice Sonija Ejmi Paskal u kojima joj je rekao šta tačno misli o glumici. Tada se Džoli nije dopalo što je Dejvid Finčer režirao biografski film o Stivu Džobsu umesto filma “Kleopatra” u kojem je ona trebalo da ima glavnu ulogu.

– Ona je netalentovano razmaženo derište. Misli da je posebna, a zapravo je skroz obična. Jedino što ima je slava. I od nje ne treba praviti od muhe slona – napisao je Rudin u mejlu nakon što mu se nije svidela Anđelinina reakcija.

Da je njen karakter težak, smatra i Dag Liman, reditelj filma “Gospodin i gospođa Smit”.

– Dok smo snimali film, opisao sam Anđelini kako sam zamislio jednu scenu, a ona mi je predstavila svoju, drugačiju verziju posle čega je u svom stilu zaključila da ću sigurno i ovako i onako napraviti po svom. Tada sam pomislio, pa naravno da ću napraviti po svom. Ja sam reditelj filma, ja odlučujem šta je najbolje – prisetio se Liman saradnje sa glumicom.

A post shared by that bitch (@2000moods) on

Izgubila je ulogu jer je imala previše zahteva

On nije jedini kojeg je izludela svojim ponašanjem. Naime, Džoli je trebala da dobije i ulogu u filmu “Ubijstvo u Orijent Eksresu” koji se trenutno prikazuje u bioskopima, ali su odustali od nje jer je imala previše zahteva za promenama u scenariju.

Mnogima se nije sviđao ni njen menadžer Gejer Kosinski koji je u filmskim krugovima bio poznat kao osoba koja voli kontrolu, vrlo je tajanstven i jako uključen u život svojih klijenata, a ne voli uopšte da priča sa medijima.

U holivudskim krugovima nema prijatelje

Ni sama Džoli ne voli da se druži sa kolegama glumcima, a i sama je jednom prilikom priznala da najradije razgovara sa Bredom. Naravno, dok su još bili u braku. A nakon što su se rastali, navodno je okupljala ekipu koja bi joj pomogla da uništi Bredovu reputaciju zlatnog dečka Holivuda.

I drugog supruga otela je njegovoj tadašnjoj verenici

Mnogima se zamerila već kada je svog drugog supruga Bilija Boba Torntona otela njegovoj tadašnjoj verenici Lori Dern. Džoli i Bili su započeli vezu ubrzo nakon što su se upoznali na setu filma “Pushing Tin”.

Svakako, tu je i njena ljubavna priča sa Bred Pitom koja je započela na setu filma “Gospodin i gospođa Smit”, a dok je Bred još bio u braku sa Dženifer Aniston. Budući da je to bio drugi put da je okončala nečiju vezu, simpatije holivudskih kolega prema njoj samo su još više opale.

Progoni je prošlost

Za prvog supruga Džonija Li Milera udala se 1996. godine, a umesto klasične venčanice, nosila je belu košulju na koju je svojom krvlju ispisala ime supruga.

U to vreme skupljala je noževe, a jedno je vreme bila u vezi sa kolegicom Dženi Šimicu. Tokom dodele Oskara 2000. godine na crvenom tepihu poljubila je brata u usta, a konzumirala je i kokain i heroin.

Story.rs100posto.hrguliver/gettyimages

Još iz rubrike