Za nju kažu da je Srpkinja od stila, a sada će vas njeni novi stavovi oduševiti (foto)

21/11/2019 | 18:18

Voditeljka Snežana Dakić već neko vreme svoj Instagram nalog koristi kako bi istakla svoje mišljenje o mnogobrojnim temama koje čine njenu svakodnevicu ili o kojima želi da prodiskutuje sa pratiocima.

Sada je ponovo, bez dlake na jeziku progovorila o određenim životnim stavovima.

View this post on Instagram

Sve u svoje vreme Prednost zrelih godina je uglavnom u tome sto nista ne moras. Mislim, nije ti nuzno, a mozes ako hoces. Imas sebe, svoje stavove i svoj zivot. Izgradio si ih posteno. Prekalio. Potvrdio. Dokazao. Nisi ni izmislio, ni umislio. I onda samo biras: hocu-necu. Nije obavezno.A nivo kompromisa na koji pristajes je stvar tvoje volje i zelje: koliko zelis da pobedis svoj ego i da se prilagodis, koliko je to vazno tebi i drugima. Na primer- ne grabis za nekim prilikama, jer si ih vec ranije iskoristio- u svoje vreme, ne grabis za svakom ljubavnom ponudom, jer imas iskustvo i vec znas sta moze da ide, a sta ne….ne grabis za svakom zabavom, jer zelis da se odmaras, da sacuvas energiju, posto znas da ti se tamo nece dogoditi nista ni novo ni nepoznato… a mozes i da se zabavis , ako si raspolozen za to. Sve u svemu, samo sacuvajte sebe, i sve je dobro!!! 🌺. Barem bi bilo logicno da je tako…to je savrsen scenario🌹zato gledajte da radite sve u svoje vreme🏆#snezanadakic #životutrendu

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

U svom mišljenju, na Instagram nalogu iznela je iskreno šta nose zrele godine i šta je to od čega vas iskustvo, znanje i mudrost može sačuvati.

– Prednost zrelih godina je uglavnom u tome što ništa ne moraš. Mislim, nije ti nužno, a možeš ako hoćeš. Imaš sebe, svoje stavove i svoj život. Izgradio si ih pošteno. Prekalio. Potvrdio. Dokazao. Nisi ni izmislio, ni umislio. I onda samo biraš: hoću-neću. Nije obavezno. A nivo kompromisa na koji pristaješ je stvar tvoje volje i želje: koliko želiš da pobediš svoj ego i da se prilagodiš, koliko je to važno tebi i drugima. Na primer – ne grabiš za nekim prilikama, jer si ih već ranije iskoristio – u svoje vreme. Ne grabiš za svakom ljubavnom ponudom, jer imaš iskustvo i vež znaš sta može da ide, a šta ne. Ne grabiš za svakom zabavom, jer zeliš da odmaraš, da sačuvaš energiju, pošto znaš da ti se tamo neće dogoditi ništa ni novo ni nepoznato, a opet možeš i da se zabaviš ako si raspoložen za to. Sve u svemu, samo sačuvajte sebe i sve je dobro! To je savršen scenario – zato gledajte da radite sve u svoje vreme.

Snežana Dakić: MAJKE SE ODRIČU NOVIH ČIZAMA, PERJANICE GLAMURA SU FOLK PEVAČICE!

story.rsAta Images Antonio Ahel, Instagram

Još iz rubrike