Vreme je za odmor sa porodicom: Nakon sjajnog koncerta, Seka pakuje kofere i odlazi na prelepo putovanje

17/04/2018 | 10:50

Seka Aleksić u subotu uveče održala je spektakularan koncert u “Štark Areni”, za koji su pripreme trajale mesecima, pa je rešila da nagradi sebe, ali i supruga Veljka Piljikića, koji je i inicirao i organizovao ovaj događaj.

Naime folk pevačica će za nekoliko dana otputovati na svoju omiljenu destinaciju – Tajland.

Pevačica je posle beogradskog koncerta bila prezadovoljna, ali i umorna, tako da je u razgovoru sa Veljkom začas došla na ideju da uskoro otputuju.

– Ona je uložila ogroman trud u ovaj koncert. Za nastup koji je trajao tri sata pripremala se bukvalno šest meseci. Zaista je dala sve od sebe da bude savršeno – od repertoara i interpretacije do koreografije. Vodila je računa o svakoj sitnici, a pritom je sve vreme paralelno imala i uobičajene nastupe po diskotekama, i vodila računa o sinu Jakovu. Zato se sada oseća potpuno ispražnjeno i neophodan joj je odmor, ali i beg od medijskog pritiska – rekao je za “Alo” izvor blizak pevačici.

Veljko je oberučke prihvatio predlog da u Tajland povedu i jednoipogodišnjeg sina Jakova.

– Seka obožava Tajland, tamo ide već preko deset godina. Ona i Veljko uživaju u rajskim plažama, klimi, ali i miru koji tamo pronalaze, a sada su zaključili da bi mogli da povedu i Jakova, pošto je on već dovoljno porastao za tako dalek put. Ubeđeni su da će porodični odmor daleko od Srbije svima prijati – zaključio je on.

story.rsalo.rsLuka Šarac, Andreja Damnjanović

Još iz rubrike