Vredna Mina: Ćerka Marka Nikolića je glumica, a evo ČIME SE BAVI dok čeka ULOGE

22/07/2019 | 16:18

Ćerka proslavljenog glumca Marka Nikolića, Mina Nikolić, krenula je očevim stopama, ali ne krije da dok čeka pravu profesionalnu priliku radi i druge poslove pored glume.

Mina se trenutno priprema za drugu sezonu serije “Žigosani u reketu” u kojoj igra lik Gage, zatim za treću sezonu “Nebojša čelik šou” u okviru obrazovnog programa RTS, ali i za put u Njujork.

Dok ne krene rad na novim i starim projektima, Mina radi u jednom kafiću, i kako kaže, priželjkuje ulogu u komediji zato što bi za nju to bio izlaz iz njene “komforne zone”.

– Za sada i dalje radim u kafiću i čekam pravu priliku. Neku komediju, zašto da ne? Možda baš zato što je izvan moje “komforne zone”, želela bih da je radim. Verujem da sa dramom znam meru, dok se s komedijom teže opuštam. Sve pomalo, po pet posto – navela je Mina za “Novosti” koja se dotakla i teme njenog slavnog tate.

Naime, nakon očeve smrti Mina je dugu kosu ošišala na kratko, a sada je otkrila zbog čega.

– Posle tatine smrti shvatila sam da sam se u životu jedino plašila njegovog odlaska… Za sve što se potom dešavalo, nije mi trebalo mnogo odvažnosti. Pa ni za neke korake i promene. Između ostalog, i mog izgleda – rekla je iskrena glumica.

story.rsATA Images

Još iz rubrike