VOLI STARIJE MUŠKARCE: Zbog OVOGA što je Anastasija rekla, studio ZANEMEO od šoka!

07/03/2019 | 16:55

Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije “Magazin in”, ugostiće i ove subote zanimljive i aktuelne goste sa domaće javne scene, koji će se pred kamerama TV Pink predstaviti u potpuno drugačijem svetlu i otkriti mnoge stvari koje publika do sada nije imala priliku da čuje. U Sanjin studio stižu pevačice Milica Todorović, Edita Aradinović, Marina Tadić, šminker Dušan Lazić Laza, kao i mlada pop zvezda Anastasija Ražnatović, koja se u “Magazinu in” odlučila na presedan.

Iako gotovo uvek izbegava da javno govori o svom privatnom životu, Ražnatovićeva je ovaj put rado odgovarala na pitanja vezana za svoj emotivni život, te otkrila nešto više o svom dečku, sa kojim se ne pojavljuje u javnosti. Budući da je tema emisije bila “Šta je to što žene tera da jedna drugoj budu konkurencija i oko čega žene vode tihi rat između sebe”, Anastasija je priznala da joj imponuje kada se druge devojke okreću za njenim emotivnim partnerom.

– Na primer, moj sadašnji dečko je stariji od mene devet godina, tako da, ja volim starije muškarce. Meni je važno da sve devojke bale na njega – ispričala je Anastasija, čime je iznenadila sve goste u “Magazinu in”.

Do sada nepoznate detalje iz svojih života otkriće i Milica Todorović, Marina Tadić, Edita Aradinović i Dušan Lazić Laza, od kojeg sve gledatelje dobiti i vredne beauty savete.

Story.rsSvetMiloš Nadaždin

Još iz rubrike