Veza sve ozbiljnija: Evo na koji su se sledeći korak odlučili Milica Todorović i Petar Strugar

14/01/2020 | 14:55

Ljubavna veza poznatog para, pevačice Milice Todorović i glumca Petra Strugara sve je ozbiljni, pišu domaći mediji.

Naime, nako što je Petar odveo svoju devojku u Crnu Goru gde ju je upoznao sa roditeljima, par planira uskoro da ode u Kruševac kako bi glumac upoznao njenu familiju.

– Milica nikada nije bila srećnija. Osim što joj je poslednja pesma postala hit i ima nastupe više nego ikada, rešila je stambeno pitanje, te će uskoro kupiti svoj stan, a i na ljubavnom planu joj cvetaju ruže.

Milica Todorović se preselila u elitni kraj, prvi komšija joj je pevač sa kojim je JAKO BLISKA

Već tri meseca zabavlja se sa Petrom Srugarom koji ju je mnogo usrećio. Toliko prijaju jedno drugome da su bukvalno nerazdvojni. Petar non stop provodi vreme kod nje, a Milica kod njega, a osim toga idu stalno na ručkove i večere sa svojim prijateljima. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

Pored toga stalno se dopisuju i čuju, baš su zaljubljeni. Petru odgovara što Milica živi u naselju gde se nalazi teratana u kojoj vežba, te kad god ide u teretanu obavezno svrati i kod nje. Takođe, oboje gaje veliku ljubav prema konjima, te vrlo često provode vreme na ergeli gde Petar i Milica zajedno jašu konje, a ti prizori su veoma romantični, tvrde oni koji ih tamo viđaju – otkriva izvor za “Blic” blizak poznatom paru.

Inače, Petra i Milicu upoznao je zajednički prijatelj, a nakon druženja shvatili su da između njih ipak ima nešto više.

– Milica se opekla kada je veza sa Milošem Paunovićem u pitanju, jer su je mediji tada non-stop provlačili zbog njegove situacije, tj. zbog toga što je ostavio ženu zbog Milice, te se plašila da će njena nova veza sa Petrom trpeti veliki pritisak, ako izađe u javnost – rekao je nedavno izvor “Srpskog telegrafa” i dodao:

Milica Todorović se OGLASILA prvi put nakon RASKIDA: VEZALA SAM SRCE DA NI NE POMISLIM NA OPROŠTAJ!

– Ipak, oni su toliko zaljubljeni da to nije normalno. Vidi se iz aviona da se obožavaju, tako da je Milica sredinom oktobra imala trenutak nepažnje, kada je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu sa Petrom. Fotografija je odmah osvanula na svim portalima, ali s obzirom na to da se na osnovu fotografije ništa ne zaključuje, svi su shvatili da je u pitanju druženje. Tada je shvatila da će njihovo druženje izazvati veliku medijsku pažnju, te su nastavili da se kriju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar) on

story.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike