Verica Rakočević: Veljko me nikada neće prevariti

14/12/2017 | 22:00

Modna kreatorka Verica Rakočević (69) i njen suprug kompozitor Veljko Kuzmančević (35) za koga kaže da je ljubav njenog života, proslavili su ove godine u septembru četiri godine uspešnog braka. Ovaj, za mnoge neobičan par, odavno je prestao da se obazire na komentare na račun razlike u godinama i živi svoju bajku u zajedničkoj kući na Avali.

Veliki koncert supruga Verice Rakočević: Pogledajte spot za delo “Genezis” Veljka Kuzmančevića (video)

Sada u jeku razvoda mnogih brakova na estradi i u javnom životu, kroz koje je kreatorka i sama prošla, Verica je iznela svoje mišljenje o neverstvu i neistinama koje se plasiraju u medijima o njoj i Veljku. Kako kaže, ona je sigurna u jedno, da je njen suprug nikada neće prevariti:

– Znam da Veljka nikada neću uhvatiti sa ljubavnicom. Znam da Veljko nikada neće imati ljubavnicu… Nisam matora ni ružna, imam mnogo godina, ali se ne osećam staro… Svi koji pišu loše i neistine, to čine jer bi želeli da budu neko, a ne mogu da budu to ni mentalno ni fizički… Veljko me nikada neće prevariti, zapišite! Nikada neće imati ljubavnicu, ali vam nisam rekla da neće da se zaljubi i da neće otići. To su bitne stvari. Nisam toliki idealista da kažem da se nikada ni u koga neće zaljubiti… To nije idealizam, to je ozbiljnost. On je čovek koji ima trideset i pet godina. Prosto, ne bi bilo nenormalno da mu se za pet – šest godina desi da se zaljubi u nekoga. Znam da je toliko moralan i čestit, a na tome počiva temelj našeg odnosa, da me nikada neće izneveriti kao čoveka i povrediti ljudski. Do kraja života, šta god da se desi, u meni će imati velikog prijatelja. Ljudi takav odnos vrlo teško mogu da izgrade i onda pošto znaju da je to nemoguće pričaju to što pričaju – poručuje iskreno Verica za srbijadanas.com.

Story.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike