Verica Rakočević pokazala unutrašnjost svoje RASKOŠNE VILE sa kaminom (foto)

24/12/2018 | 12:16

Naša najpoznatija modna kreatorka Verica Rakočević svoj dom na Avali obavila je u praznično ruho, pa je veliku jelku ukrasila u zlatnim tonovima.

Verica nije propustila priliku da ukrasi i kamin, na koji je pored svećnjaka sa crvenim svećanja stavila i novogodišnje ukrase.

Uz fotografiju praznične idile na planini Verica je napisala:

– Mir, sreća i spokoj.

Pratici su joj poručili da je sve kao u bajci, te da bi uživali da u takvom okruženju provode hladne zimske dane. Inače, o tome da je radila estetske korekcije Verica je uvek ćutala, a na pitanje koje promene je izvršila na licu i diplomatski odgovora:

– Nijedna estetska korekcija ne može da promeni lepotu duše jer dušu ne možete da operište. Na licu je vaše ogledalo duše. Bespotrebne su diskusije na tu temu. Javne ličnosti su izložene kritici na tu temu. Sve žene rade na tome da budu lepše, ne vidim ništa ružno u tome kada neko želi lepše da izgleda. Kada to kažem, mislim na to kada se sve radi u granicama pristojnog i kada žene tako poprave samopouzdanje. Praviti majmuna od sebe, to znači da baš nisi mnogo inteligentan. Nijedna estetska korekcija ne može ružnog čoveka da pretvori u lepog – rekla je ona za “Blic”.

story.rsblic.rsMilena Rakočević, Instagram

Još iz rubrike