Venčanja poznatih koja su obeležila 2019. godinu a ova srpska svadba bila je najskuplja! (foto)

31/12/2019 | 12:00

Kako 2019. godina polako curi, u ovom tekstu iskoristićemo priliku da se prisetimo svih onih predivnih trenutaka u životima poznatih o kojima smo pisali. Venčanja slavnih definitvno su jedna od mnogobrojnih lepih stvari o kojima smo vas redovno izveštavali, te je sada, kako pravila nalažu, došlo vreme da sumiramo utiske.

Budući da su svadbe poznatih ličnosti veoma interesantne javnosti jer su za njihovu realizaciju neretko izdvojene basnoslovne cifre novca, sa druge strane postoje i one koje su bile male, skromne u krugu porodice i prijatelja, a o kojima se opet pisalo.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović Dragana Džajić, ćerka fudbalske legende Dragana Džajića i brat teniserke Ane Ivanović pred 250 zvanica izgovorili su sudbonosno “da” u jednom elitnom prestoničkom hotelu. Za naš magazin “Story” svojevremeno su izneli utiske nakon svadbe i otkrili kako su tekle prepreme:

Pripreme za venčanje bile su veoma uzbudljive, ali i pomalo naporne jer smo se trudili da sve protekne u najboljem redu. Trema nas je stigla tek pred početak ceremonije – objašnjavala je tom prilikom Dragana, koja je istakla da su i Miloš i ona bili sigurni da će na kraju sve biti savršeno, što im je znatno umanjilo tenziju. Zatim hvali i angažovanost koju je iskazao i sam mladoženja prilikom priprema.

Posle Sanje porodila se i Dragana Džajić: Stigao naslednik, brat Ane Ivanović postao tata

– Jedna od brojnih vrlina koje krase Miloša sigurno je i odgovornost. Takav je u svemu. Odgovoran je prema sebi i prema nama. Samim tim, osećao je potrebu da sve bude onako kako smo zamislili. Retko je da se muškarac toliko angažuje oko sopstvene svadbe, ali Miloš je izuzetak – istakla je Dragana.

– Dragana je bila zadužena za dekoraciju, dok sam se ja bavio protokolom. Još jednom je potvrdila da je veoma kreativna i da ima nepogrešiv stil. To je dokazala prvo u svom poslu dizajnera, a potom i tokom pripreme venčanja – kaže mladoženja. Naime, 16. decembra Dragana je na svet donela i njihovog naslednika, kome su ponosni roditelji dali ime Vid.

Na narednim stranama podsetite se ostalih venčanja poznatih koja su nam oduzela dah…

Stranice 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Story.rsAta Images, Guliver Getty, Instagram, Instagram Printscreen

Još iz rubrike