Uzorni otac i predani suprug: Džon Bon Džovi uživa u ljubavi sa istom ženom 40 godina

17/03/2018 | 12:17

Legandarni muzičar odlučio se za potpuni zaokret u karijeri. Iako će cinici pomisliti da je njegov novi poslovni poduhvat prirodan nastavak žestokog “rock’n’rool” načina života, markantni zavodnik svoje lude dane je ostavio tamo gde im je i mesto – u prošlosti. Čemu se posvetio i u čijem društvu najviše uživa, proverite u nastavku…

Kultni roker Džon Bon Džovi nekada je osvajao ženska srca svojim muzičkim hitovima ali i markantnim izgledom, a danas je 56-godišnji muzičar uzorni otac četvoro dece i predani suprug. Jedan je od retkih rok zvezda uz čiji se brak nisu vezali skandali ni preljube, a svoju suprugu Doroteu Harli je upoznao još u školskoj klupi.

Svoju ljubav su ovekovečili sudonosnim “da” još 1989. godine, a danas su ponosni roditelji 24 – godišnje ćerke Stefani Rouz, 23-godišnjeg sina Džesija, 16-godišnjeg Džejkoba Hrlija i 14-godišnjeg Romeo Džona. Upravo je sa svojim najstarijim sinom Bon Džovi je odlučio da osnuje svoj brend pa se okušao u proizvodnji vina – tačnije “roséa”. Ipak, muzičar je odlučio da potraži i savet stručnjaka, pa je u zahtevan posao krenuo u saradnji sa slavnim francuskim konsultantom Žerardom Bertrandom.

Објава коју дели JBJ (@jonbonjovi_news) дана


– Iako imam posao koji obožavam i radujem se poslu sa bendom, raditi sa svojom porodicom je nešto što me čini srećnim – izjavio je slavni roker i dodao da se vino odlično prodaje u Americi. Vino “Diving Into Hampton Water” odmah je osvojilo mnoge zagrižene ljubitelje vina, a predstavljeno je u Versaćevoj palati.

Iako mnogi smatraju da je proizvodnja “roséa” izvorna ideja poznatog pevača, prava ideja došla je od njegovog sina pa tako Džon Bon Džovi zapravo radi za – njega. Topla porodična priča priča ovime se pretočila u posao pun zadovoljstva.

@donbe1369 је поделио/ла објаву дана

story.rscover.style.hrguliver/gettyimages