“Uzmem koliko mi daš” – Jelena Rozga napokon otkrila svoju slabu stranu (video)

20/07/2018 | 14:45

„Uzmem koliko mi daš“ novi je letni hit Jelene Rozge u kojem je napokon otkrila što je to njena slaba strana. U susret vrućim letnjim danima Jelena je otpevala neodoljivu zaraznu pesmu prepunu pozitivnog životnog veselja koja već prema prvim reakcijama naslućuje kako dugo neće silaziti s radijskih top lestvica.

Za pesmu je snimljen i videospot u kojem se u društvu Jelene pojavljuje prezgodni mladi glumac Filip Palcic. Spot je snimam na poljima lavande u Istri, koji su se idealno uklopili u bajkovitu ljubavnu priču dvoje mladih kojima ljubav dozvoljava maštati i sanjariti i otkriti sve, pa čak i slabe strane.

– Želela sam otpevati pesmu koja će imati vedar duh i pozitivnu poruku. Bez svađa, prekida, ovaj put – samo ljubav! Snimanje videospota će mi ostati još dugo u sećanju jer nas je Istra dočekala burno – jedan tren je sjalo sunce, drugi lila kiša, te je bilo prilično zahtevno, ali u isto vrieme i jako zabavno snimati celi dan po takvom promenjivom vremenu. Uzeli smo onoliko koliko nam je vreme dopustilo. Uostalom, jednako kao i u ljubavi, nije uvek sve idealno, treba otkriti i svoje slabe strane, ali ljubav uvek pobeđuje – ističe Jelena o novom projektu.

story.rsPetar Vilovic

Još iz rubrike