Uz čokoladu i limunadu: Ovako je bilo na promociji novog albuma Emine Jahović (foto)

24/01/2018 | 09:51

Jedna od najpoznatijih pevačica ovih prostora, Emina Jahović, i IDJVideos sinoć su klubu “Kasina” predstavili dugo iščekivani muzičko vizuelni projekat- album ,”Dalje“. To je ujedno Eminin šesti album, za koji je pevačica sama napisala tekstove, dok je ulogu producenta je poverila Darku Dimitrovu.

Emina smatra da je do sada ovo njen najbolji album, čiju celokupnu video produkciju je realizovao IDJVideos, a mnogi muzički stručnjaci smatraju da će pesma ,”Krava“ biti veći hit od ,”Limunade“.

Eminin novi album preslušajte OVDE!

Pop diva je predstavila novi album u prisustvu medija i svojih dugogodišnjih kolega, a kako bi ostala dosledna sebi, tokom promocije su se simbolično služile čokolada i limunada.

– Jako smo ponosni što smo zajedno sa Eminom realizovali ovakav projekat, pomerili dosadašnje standarde i verujem da ćemo ispuniti očekivanja svih naših i Emininih fanova. Celokupna produkcija i saradnja odrađena je na svetskom nivou i jako nam je drago što je umetnica njenog ranga upravo nama poverila vizuelni deo albuma. Smatramo da je ovo samo početak naše saradnje i produkcije najkvalitetnije muzike na našim prostorima – izjavili su Đorđe Trbojević i Andrej Ilić iz produkcijske kuće IDJVideos.


Na promociji premijerno je prikazan spot za duetsku pesmu sa Željkom Joksimovićem “Dva aviona“, koji je ujedno i četvrti singl sa albuma “Dalje“.

U poslednjih nekoliko meseci Emina je predstavila i singlove “,Protiv svih“, ,”Karma“, kao i najveći hit u 2017. godini, pesmu ,”Limunada“, koju je otpevala zajedno sa koleginicom Milicom Todorović, i koja na Jutjubu ima skoro 50 miliona pregleda.

story.rsAntonio Ahel/Ata Images, promo

Još iz rubrike