UBIJALO JU JE DA GLEDA MAJKU KAKO SE MUČI: Sećate li se DIRLJIVE PORUKE koju je Jelena uputila Divni

03/03/2019 | 23:23

Pevačica je uvek bila vezana za svoju majku i posebno joj je teško padalo kada ju je gledala kako se bori.

Divna Karleuša koja je danas nakon borbe sa dugom i teškom bolešću preminula u 61. godini, svoje ime i karijeru izgradila je kao radio voditeljka i novinarka.

Ipak, kao i većina porodica u Srbiji i Divna Karleuša se tokom devedesetih godina trudila da svojoj porodici obezbedi najbolje, ali je porodica Karleuša u to vreme teško živela. O nemaštini je više puta pričala i Divnina ćerka, Jelena Karleuša.

Pevačica je uvek bila vezana za svoju majku i posebno joj je teško padalo kada ju je gledala kako se bori.

– S majkom sam se razumela pogledima. Razlikovala sam se od druge dece po tome što nikad ništa nisam tražila od roditelja. Majka je radila kao honorarac na radiju i nisam joj tražila novac jer sam znala da nema. Bilo mi je žao da joj tražim jer finansijski nismo dobro stajali. To je s moje strane bilo i lukavo, jer se onda ona i trudila da mi sve obezbedi i da mi ispuni sve želje – rekla je svojevremeno Karleuša.

U prilog tome ide i tvit koji je svojevremeno objavila, a u kojem navodi da ju je ubijalo to što je gledala majku kako se muči da bi zaradila za porodicu.

– Kad sam bila mala, najviše me je nervirala nemaština. Ubijalo me je što gledam majku, tetku i baku kako se muče. Bila sam skromna devojčica koja im nije tražila ništa… sem da mi veruju da ću jednog dana uspeti. I verovale su mi. I uspela sam. Za njih.

Story.rsPink.rsPrivatna Arhiva, Instagram

Još iz rubrike