U prisustvu porodice i najbližih Ana i Rasta krstili ćerku Taru! Trubači UVELIČALI ceremoniju

05/08/2018 | 17:55

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta danas su u Beogradu krstili svoju ćerku Taru koja je rođena trećeg avgusta prošle godine. Kršenje se obavlja u crkvi “Sveta Petka” na Čukaričkoj padini, a slavlje će nastaviti u jednom prestoničkom hotelu.

Na kršenje ćerke Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, pojavila se i majka popularne pevačice Miljana Nikolić koja nije krila oduševljenje i sreću povodom ovog veoma bitnog dana u njihovim životima.

Kako javlja Pinkov reporter sa lica mesta, par je u crvku stigao u pratnji obezbeđenja, a bebu je u crkvu unela dadilja, a ulazak u crkvu je dozvoljen samo članovima njihove porodice i prijatelja. Ispred crkve sve vreme sviraju trubači koji su uveličali slavlje.

Podsetimo, Stefan Đurić Rasta je pre dva dana, na dan rođenja ćerke, na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju svoje naslednice uz veoma emotivnu poruku koja je raznežila sve njegove pratioce.

– Pre tačno godinu dana rodi se moj život, novi život, bolji život! Pre tačno godinu dana bilo je prvo jutro kada sam se probudio zaista bogat! Prvo jutro kada sam ugledao sav smisao života u minijaturnom izdanju, zavijen u pelene, danas je taj smisao za mene ceo svet! Hvala ti za svaki smislen dan! Srećan ti prvi rođendan! Voli te tata! – napisao je Rasta pre dva dana na Instagramu.

Story.rspink.rsAta Images/Antonio Ahel

Još iz rubrike