U OVAKVOJ KUĆI ODRASLA JE Seka: Živela je bez kupatila a sada je IZGRADILA DVORAC IZ BAJKE, SVIMA ZA PRIMER!

20/03/2019 | 17:55

Komšije danas za nju imaju samo reči hvale.

Svetlana Seka Aleksić sada uživa u luksuznom životu, ali nekada nije bilo tako. Ona je detinjstvo, nakon što je pobegla iz ratom zahvećnog Zvornika, provela u bedi, u selu Lipolist kraj Šapca.

Njene nekadašnje komšije za pevačicu, koja se izdigla iz blata i radom stekla sve ono što danas ima, imaju samo reči hvale.

Prema priči starijih meštana, pevačicina majka Ibrima baš se mučila tokom odgajanja Seke i njenog brata. Oni su se zbog nemaštine često selili, a najduže su se zadržali u jednoj maloj oronuloj kući.

– Seka je s porodicom prvo živela u jednoj sobi u školskom dvorištu koje više nema, gde nije imala kupatilo a ni šporet, a spavala je na strunjačama. Kupala se u koritu. Često je bila gladna. Potom se preselila kod mog komšije u dvorištu, a onda u trošnu kućicu – rekao nam je jedan stariji čovek, koji je zamolio da mu se ne objavljuje ime, i pokazao nam njen nekadašnji dom.

– Nije imala novca, ali je ipak uvek bila raspoložena. Svi su je voleli. Seka je bila dobar đak i uvek je volela da peva. Svima je drago što je uspela u životu. Zaslužila je sve najlepše jer se njena majka dosta namučila u životu sa decom i mužem, koji je voleo da popije. Njen pokojni otac Milorad odselio se u Loznicu – kaže on.

Pevačica je pre četiri godine posetila svoje selo jer je želela da kupi jedan kafić.

– Videli smo je u belom “mercedesu”. Čuli smo da se raspitivala za jedan kafić koji je planirala da kupi, ali na kraju ga nije uzela. Znam da je želela da ima nešto svoje, a inače je ranije dosta pomagala ljudima koje poznaje ceo život – kaže konobar iz lokalnog bara, koji nije hteo da se slika niti da mu se ime pominje u novinama.

Story.rskurir.rsAta Images Antonio Ahel