Tvrdi da se ZALJUBILA u njega a ne u njegove MILIONE: Anđelina Džoli STAJE NA LUDI KAMEN?

12/03/2019 | 16:25

Anđelina Džoli u potpunosti je zaboravila na Breda Pita i spremna je za novi brak. Njen novi izabranik navodno je izvesni britanski milijarder.

Kako piše tabloid Life&Style, glumica je već neko vreme u vezi sa biznismenom sa kojim planira venčanje u Francuskoj. Izvor tvrdi da Anđelina nije želela da se tako brzo uda ponovo, ali da je “potpuno odlepila” za biznismenom.

– Anđelina će šokirati javnost kada bude svima saopštila da se ponovo udaje. Ona je ubeđena da je ovo čovek njenog života. To što je milijarder njoj ne znači ništa: on je obrazovan, studirao na Oksfordu i filantrop je – otkriva izvor i naglašava da sa njim ima mnogo više zajedničkih stvari nego sa Bredom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on


Sudbonosno “da” par će navodno izgovoriti u njenom domu Chateau Miraval, u kome se u tajnosti udala za Pita 2014. godine, od koga se još uvek zvanično nije razvela.

Uprkos tome, tabloid tvrdi da će “srećni par” vreme provoditi na skrivenom imanju u Francuskoj, gde imaju privatnost, a da će povremeno leteti u London, gde glumičin budući suprug ima kuću.

– Vikende će provoditi sa njom, a svoj biznis može da vodi iz bilo kog kraja sveta – dodaje izvor.

Sa druge strane, sajt Gossip Cop tvrdi da u ovoj priči nema ni malo istine, te da glumica ne planira novi brak u skorije vreme.

story.rstracara.comguliver/gettyimages

Još iz rubrike