Svi komentarišu šta je Mia Borisavljević obukla za ćerkin 1. rođendan, a ona je imala vrlo OŠTAR odgovor (foto)

24/03/2019 | 16:18

Pevačica Mia Borisavljevićje proslavila prvi rođendan ćerkice Eme, a atmosfera je bila više nego bajkovita, što se moglo videti na mnogim fotografijama koje jeMia podelila sa pratiocima.

Međutim, predmet mnogih komentara bio je Miin stajling, odnosno haljina koju je odabrala za ovu priliku. Mnogima je upao u oči pevačicin modni odabir, a ona nije želela da ostane nema na brojne komentare. Naime, objavila je sliku sa ćerkicom i mužem Bojanom Grujićem, uz veoma oštar odgovor svima onima koji nisu imali lepu reč…

– Ova slika je izazvala sve one koji mrze sebe i svet oko sebe da se jave i kažu šta vide – bila je jasna Mia.

Iako je rođendan protekao lepo, pratioci pevačice na Instagramu komentarisali su u veikom broju spornu haljinu.

Međutim, predmet mnogih komentara bio je Miin stajling, odnosno haljina koju je odabrala za ovu priliku. Mnogima je upao u oči pevačicin modni odabir, a ona nije želela da ostane nema na brojne komentare. Naime, objavila je sliku sa ćerkicom i mužem Bojanom Grujićem, uz veoma oštar odgovor svima onima koji nisu imali lepu reč:

Međutim, čak i na ovakvu njenu poruku bilo je raznih negativnih odgovora, a svi su se uglavnom svodili na sud da ovakva haljina nije prigodna za rođendan deteta. Ipak, mnogo je i onih koji Miu podržavaju i koji su joj uputili reči podrške, poželeli Emi srećan rođendan i dali komplimente.

Jedno je sigurno, a to je da ovoj maloj porodici ne manjka ljubavi i sloge.

Story.rsGlossy.rsAta Images Antonio Ahel, Instagram

Još iz rubrike