Svetske face ne propuštaju Koačelu, a evo šta su naše najpoznatije blogerke Tamara Kalinić i Zorannah nosile! (foto)

14/04/2019 | 16:03

Koačela 2019. zvanično je stigla!  Pored brojnih nastupa poznatih muzičara ovih dana uživaćemo preko društvenih mreža i u “modnoj pisiti” na otvorenom.

Svetski poznati festival muzike i umetnosti Koačela koji je počeo u petak, privukao je jubilarnu 20-u godinu za redom stotine hiljada ljubitelja muzike, trendsetera i zvezda u pustinju Južne Kalifornije u naredna tri dana.

Da je Koačela mnogo više od muzičkog dešavanja svake godine imamo prilike da se uverimo, jer ne samo da je postala destinacija za otkrivanje modnih trendova, već mesto gde nastaju novi projekti, gde naše omiljene zvezde vidimo na jednom mestu i gde ih možemo videti kako se stapaju sa “običnim smrtnicima”.

Da budu na jednom od glavnih svetskih dešavanja trenutno imaju sreće i naše najpoznatije modne blogerke Tamara Kalinić i Zorana Jovanović Zorannah koje su se javile svojim fanovima preko Instagrama.

Ove dve modne cice kao da su se dogovorile oko svojih outfit- a, obe su se odličile za teksas šortseva, bele topove i roze naočare, a iako su imale različite frizure, obe su bile odlične predstavnice boho stila. Dok se Tamara odlučila za neobaveznu kiku na razdeljku, Zorana je celu kosu uplela u pletenice i to sve sa roze pramenovima.

Pogledajte:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

A kako su izgledale neke od svetski poznatih zvezda koje su sinoć uživale u ovom fantastičnom dešavanju pogledajte na sledećoj strani.

Stranice 1 2
story.rsMiomir Milić/Marko Vulević/Instagram

Još iz rubrike