Sve o aferama, eksplicitnim slikama i bivšem mužu: Dara Bubamara POSTAJE SPISATELJICA

10/10/2019 | 22:30

Pevačica Dara Bubamara ima karijeru dugu 30 godina, a za to vreme imala je i buran privatni život, zbog čega je odlučila da napiše knjigu „Moji principi“.

Ideju da na kratko postane pisac i svoju intimu podeli s publikom dobila je zbog ponude francuskih producenata da se nađe u jednom krimi-filmu, koju je, zbog poslovnih obaveza, odbila.

– Ponuda za film bila je veoma primamljiva i dugo mi je bilo žao što nisam mogla to da prihvatim jer nisam mogla da otkažem sve zakazane nastupe i obaveze oko snimanja pesama da bih sedela toliko u Francuskoj. Naročito jer je u filmu trebalo da se pojave svetske zvezde di-džej Snejk i Big Ali, koje inače poznajem i preko svog bivšeg supruga Milana – ispričala je Dara koja će se zasad utešiti pisanjem knjige u kojoj će se naći delovi njenog najintimnijeg života, prenosi “Kurir”.

– Knjiga će biti ludilo, tu će biti sve o tome kroz šta sam prolazila u životu i kako sam se borila u životu i privatno i poslovno, o muškarcima, o aferi koju sam imala, pa do prevare koju mi je smestio prijatelj… I naslov sam odmah znala da će biti „Moji principi“, a videćete i zašto kada budete čitali – otkriva Dara uzbuđeno i dodaje:

– Naravno, neću izostaviti ni moj brak sa Milanom, jer mi je to bio lep životni period sa čovekom s kojim imam predivnog sina – zaključila je pevačica.

story.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike