Svadba Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića uživo na malim ekranima

21/06/2018 | 10:45

O njihovoj ljubavi priča se već više od dve godine, a Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, danas će konačno izgovoriti sudbonosno “da”! Ekipa Prve televizije biće na licu mesta, i uživo prenositi sve detalje venčanja decenije, od poslednjih svadbenih priprema do zaključenja braka.

Kako ništa ne bi propustili, tokom celog dana pratiće dešavanja sa ovog dugoočekivanog događaja. U specijalnim uključenjima, najpre u emisiji “Jutro sa Jovanom i Srđanom”, a zatim i u “150 minuta”, videćete kako se mlada i mladoženja spremaju za svoj najvažniji dan, koju venčanicu je odabrala popularna Prija, a kamere Prve uključiće se direktno i u 13 časova kada počinje crkveno venačenje. Ekipa će se potruditi da dočeka sve zvanice, a od kumova budućih supružnika, Ace Pejovića i Miloša Teodosića, možda saznamo i kakve su im poklone spremili.

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

U 17 časova očekuje nas uključenje iz Belekspocentra gde ćemo videti crveni tepih i početak slavlja kom će prisustvovati veliki broj poznatih ličnosti.

Ostatak večeri rezervisan je za ogromno veselje, odakle ćemo se takođe uključiti i videti šta se nalazi na svadbenoj trpezi, ko je najveseliji, ko se dohvatio mikrofona, i da li je možda i mlada zapevala.

story.rsnovosti.rsMirko Tabašević