Svađa uzela maha: Ekipa “Seks i grada” više ne želi nikakav kontakt sa Kim Katral

03/11/2017 | 18:39

Svađa između Sare Džesike Parker i Kim Katral je postala toliko ozbiljna da su njihove koleginice bile primorane da odaberu stranu.

Kako prenose strani mediji, Sintija Nikson i Kristin Dejvis su u poslednjih par nedelja osećale ogromnu tenziju zbog bliskih prijateljica. Više nisu mogle da podnesu konstantne prozivke u medijama, pa su odlučile da odaberu stranu i podržale SJP.

Kim Katral: Zbog serije “Seks i grad” nemam decu

– Sara ne voli dramu. Ona, Kristin i Sintija su jako ljute. Zaklele su se da više ne progovore sa Kim – rekao je izvor za jedan magazin.

Izvor dodaje i da loši odnosi između Sare i Kim nije nikakva novost. Iako u seriji glume najbolje drugarice, u pravom životu je to bilo mnogo drugačije.

– Njih dve se nisu slagale još od prvog dana, ali su se pravile da se vole u prošlosti. Očigledno, Kim je dosadilo da glumi dobricu – izjavio je izvor.

Isti izvor je za kraj dodao da čak i ako Kim promeni mišljenje i poželi da snimi poslednji nastavak “Seks i grada”, do filma ipak neće doći, jer ostale devojke više ne žele nikakvu saradnju sa njom.

Story.rstracara.comguliver/gettyimages