Suzani Mančić pozlilo usred noći ZBOG TABLETA ZA MRŠAVLJENJE: Ruke su mi bile ledene, a puls 200

25/09/2019 | 12:55

Nekadašnja loto devojka, spisateljica i voditeljka Suzana Mančić ispričala je kako je zamalo izgubila život, a glavni krivac za to su tablete za mršavljenje.

Naime, ona je uzimala preparat za koji je, kako kaže, znala da sadrži malo anfetamina. Bio je to preparat iz Brazila bez etikete, bez ikakvih upozorenja, a zbog tegoba završila je u bolnici.

– Uzimala sam preparat za koji sam znala da ima anfetamina, bez ikakve etikete i upozorenja. I stvarno je delovalo, a mislila sam da se to meni nikada ne može desiti, a eto meni se desilo. Jedne noći sam se probudila, puls mi je počeo da raste, da skače i ja sam na pet dana prestala da uzimam taj preparat. Prosto, organizam ti daje znake. Ali posle pet dana usred noći nisam mogla da izbrojim otkucaje srca. Bili su između 180 i 200. Ruke su mi bile ledene, završila sam u bolnici. Tada sam bila u Grčkoj, šta god da je bilo, zarekla sam se da više neću uzimati ništa za mršavljenje. Jeste da sam izgledala holivudski, ali da li treba da budem holivudski mrtva, bolje da budem balkanski živa. I sve moje prijateljice kojima sam preporučila tablete imale su iste simptome – lupanje srce i uznemirenost – ispričala je Suzana u “Jutru sa Jovanom i Srđanom”.

Međutim, iako je obećala sebi, voditeljka ponovo koristi neko sredstvo za mršavljenje uz dijetu.

– Ispitano je i ne škodi mi – dodala je voditeljka.

story.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike