Suzana Mančić o zdravstvenim PROBLEMIMA: Ne osećam se sposobnom!

05/06/2019 | 18:15

Suzana Mančić priznaje da je njeno zdravlje ugroženo.

– Svesna sam toga da vučem loše gene jer su svi Mančići otišli od kardio-vaskularnih problema. Moj otac je preživeo tri infarkta, operaciju srčane aorte i još mnogo, mnogo kriza je imao. Umro je napunivši 70 godina, što je malo. Njegov organizam je bio star kao da mu je 90 – rekla je voditeljka.

– Tako da sam pred svojim očima imala primer kako ne treba, ali ne možemo da se ne nerviramo. Ne možemo da pobegnemo od stresa i sekiracije, od umora. Ja sam barem bavim slobodnom profesijom, pa mogu sebi da kažem: “E, sad ću da odmorim!”. Ima dana kada otkažem svoje obaveze. Prosto se ne osećam sposobnom. Padne mi energija – nastavila je Suzana Mančić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

– Nisam pušač, alkoholičar ili narkoman. Nemam neke poroke. Uživam u životu, ali i to je sa godinama postalo sve umerenije. Redovno kontrolišem svoje zdravlje – dodala je Suzana, a potom priznala da ima povišen holesterol.

– Imam povišen holesterol. To mi je zasad jedino, da ne čuje zlo. Otkrila sam holesterol slučajnim pregledom. Pitala sam doktora otkud meni holesterol, a on mi kaže: “Gospođo, vi imate visok holesterol!”. Pitala sam ga: “Pa, kako ne osećam tegobe?”, a on mi je odgovorio: “Nećete ni osećati tegobe, samo ćete se jednog dana šlogirati!”. Dobro je da je tako rigorozno pristupio pacijentu – zaključila je Suzana.

story.rskurir.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike