Šuška se da se Biković ženi? Evo šta Barbara kaže na to

23/05/2018 | 19:30

Saznalo se nedavno da je Miloš Biković u vezi sa prelepom manekenkom iz Valjeva, Barbarom Tatalović, a onda su krenule priče da je poznati par sve bliže oltaru. Posle govorkanja o venčanju zanosna brineta na Instagarmu ovo poručuje.

– Nikada nisam mogla da poverujem u to da ću na reč “papir” osećati izuzetnu neprijatnost u predelu stomaka, a mama je, ipak, bila u pravu – napisala je danas Barbara.

Barbara je jasno poručila da nije ljubitelj papira. Ovakva rečenica i nije iznenađenje imajući u vidu da je Barabara veoma mlada, ali i da je njena veza sa našim glumcem Milošem Bikovićem, takođe, “mlada i sveža”. Zabavljaju se njih dvoje tek nekoliko meseci.

Čim se saznalo za romansu uspešnog para, brzo su postali najzanimljiviji par na domaćoj javnoj sceni. Pratile su se tako i Bikovićeve bivše ljubavne “avanture”.

Jedna od njegovih najdužih veza bila je ona glumicom Brankicom Sebastijanović, trajala je dve godine, a njihov raskid 2016. je mnoge iznenadio. Nakon ljubavi sa Brankciom počeo je romansu koleginicom iz Rusije Aglajom Tarasovom, sa kojom se prošle godine upoznao na snimanju filma “Led”.

Vest o raskidu sa lepom Ruskinjom usledila je nakon što se Aglaja nije pojavila na premijeri “Leda” u Beogradu, pre dva i po meseca.

Story.rsŽena BlicAta Images/Antonio Ahel. Stefan Tomašević, Instagram