Supruga Vila Smita ugostila bivšu suparnicu: Umesto svađe, kanule suze, a evo i zašto

09/05/2018 | 17:00

Sa svojom majkom  i 17-godišnjom kćeri, pevačicom Vilou Smit, glumica i supruga Vila Smita, Džada Pinket Smit, odlučila je pokrenuti novi talk show, i to na Fejsbuku. Kao prva gošća stigla joj je bivša supruga njenog muža, koja joj je odala veliko priznanje pred kamerama.

Slavna glumica, nije se ninajmanje trudila suzdržati od iznošenja ličnih stvari u svom novom talk showu na Facebooku, pod nazivom “Red Table Talk”. Kako bi, očito, postigla što veću gledanost i doživela uspjeh, Džada je za prvu gošću dovela bivšu ženu svog supruga.

46-godišnja Šri b, sela je nasuprot svoje nekadašnje suparnice i u otvorenom i iskrenom razgovoru otkrila sve od najtežem periodu u svom životu, kada se svim silama trudila održati svoju porodicu na okupu. Naime, Džada je svoju vezu s Vilom započela dok je on još uvek bio u braku sa Šri, s kojom ima sina Treja, a koji je tada imao tek tri godine.

Budući da tada još uvek nisam shvatala šta znači brak, isto tako nisam ni znala što je razvod i što on nosi. Da mogu nešto promeniti, nikada ne bih započinjala vezu – priznala je Džada.

Bivše suparnice nisu se u toku emisije samo smejale. Bilo je tu i suza, nakon što je Šri Flečer otkrila kako se njenom sinu Treju buduća očeva supruga i te kako svidela.

– Trej je došao kući, a ja sam ga pitala kako mu se svidela Džada. On je rekao da si mu se jako svidela.

Na tu izjavu, Džadi krenule su suze, koje nije mogla zaustaviti, posebno nakon što joj je Šri rekla:

– Hvala ti što si toliko volela moje dete.

A post shared by Red Table Talk (@redtabletalk) on

Story.rsT PortalGuliver/Getty, Instagram

Još iz rubrike