STOMAK JE TU! Dugo se priča da pevačica i glumac čekaju bebu, a nove fotke su podigle prašinu (foto)

23/08/2019 | 15:14

Pevačica Keti Peri (34) navodno očekuje bebu sa svojim dugogodišnjim partnerom i odskora verenikom , glumcem Orlandom Blumom (42), spekulišu američki tabloidi.

Ova nagađanja su se proširila zato što je Keti pre nekoliko nedelja viđena sa ispupčenim stomačićem, kada je sa svojim dragim bila na romantičnoj večeri u restoranu blizu mesta gde živi.

Drugi izvor je naveo da je ona dva puta nazdravila pijući vodu umesto vina. Pevačicin predstavnik za medije je rekao da ne komentariše njen privatni život, te time nije ni potvrdio niti demantovao glasine, što je samo još više uticalo na širenje priče o navodnoj trudnoći.

Međutim, navodi o trudnoći dobili su novi nivo.

Poznati par pojavio se sinoć na svečanoj premijeri nove serije ‘Carnival Row’ u Los Anđelesu, a Keti se, kako na fotografijama sa crvenog tepiha tako i na onima koje je delila na Instagramu, ispod haljine nazirao stomačić.

– Ako smo do sad sumnjali u trudnoću sad smo sigurni, sve nam je stomak rekao. Čestitam – glasio je jedan od komentara pevačicinih pratilaca koji ne prestaju da bruje o ovome.

story.rsGuliver Getty, Instagram

Još iz rubrike