Stefan Živojinović: Majka kaže da se odmalena u meni krio pevački talenat

14/07/2017 | 15:27

Stefan Živojinović, koji je krenuo muzičkim stopama svoje majke Lepe Brene, predviđa sebi uspešnu pevačku karijeru. Uz podršku roditelja i “Grand produkcije” siguran je da će napraviti veliki rezultat. Možda je nekome ta njegova odluka čudna, ali Stefan je oduvek bio naklonjen muzici.

– Majka kaže da se odmalena u meni krio pevački talenat. Uvek sam voleo da pevam, ali nikad nisam razmišljao o tome da se aktivno bavim tim poslom. Imam običaj da zapevam na nekim privatnim proslavama i to je to. Međutim, iznenada sam odlučio i krenuo sam da ostvarujem svoj cilj. Tad sam rekao roditeljima: `Dajte neku muzičku školu.` Sećam se da se tata svađao s mamom da me ne tera na pevanje. Naravno, nije mislio ozbiljno jer me i on i majka podržavaju u mojim odlukama.

Stefan Živojinović i zvanično postao pevač, poslušajte “Drugu ligu” (video)

Stefan je ispričao i kako je Brena reagovala na njegovu odluku da postanu kolege.

– Mama je oduševljena. Bilo joj je drago. Ona zna prednosti i mane tog posla, velika je odgovornost i teret i treba biti što profesionalniji. Moraš 200 odsto da budeš privržen poslu da bi vizuelno bilo kako treba. Nijednog trenutka nije rekla `nemoj` ili `šta će ti to`, podržala me je maksimalno i ta podrška mi je najvažnija – priča Stefan za “Kurir” i otkriva kako se ne opterećuje time da li bi jednog dana mogao da dostigne slavu poznate mame.

– Ne opterećujem se time da li ću napraviti velike rezultate, a kamoli da li ću biti kao ona. Najbitnije mi je to što volim da pevam, volim da smišljam nove ideje kako da sklopimo repertoar, koje ćemo nove pokrete da ubacimo, kako ćemo preneti tu energiju na druge ljude i, naravno, da izaberemo dobru pesmu – poručuje Stefan.

Story.rskurir.rsInstagram

Još iz rubrike