Poznati muzičar magiju ne stvara samo violinom: Stefan Milenković postaje otac! (foto)

21/01/2020 | 18:00

Najpoznatiji violinista podelio je sa javnošću divne vesti. Naime, Stefan Milenković postaje otac i to u aprilu 2020. godine

Fotografija koja je posvedočila srećnim vestima našla se na Stefanovom ličnom Instagram profilu a njome ujedno je obavestio svoju publiku da sa svojom suprugom Goricom očekuje prvo dete.

– Već znamo da će 2020. biti najbolja godina ikad, sa malim beba-Milenkovićem, koji nam stiže u aprilu – napisao je violinista.

Njihovi osmesi na ovoj fotografiji objasnili su da je dete došlo u pravom trenutku, a za magazin “Glorija” Stefan Milenković baš u aprilu 2018. pričao je o potencijalnom roditeljstvu.

Izgleda da je april u životu Stefana Milenkovića zacrtan kao „srećni mesec

– Većina stvari u mom životu se desila upravo u trenutku kada je trebalo da se desi, tako da znam da je i pitanje stvaranja porodice, u smislu potomstva, nešto što će se manifestovati u pravom trenutku.

Nekadašnje čudo od deteta, koji predivnu muziku stvara svojim magičnim prstima, takođe za pomenuti list rekao je i da se u roditeljstvo nikako ne bi upuštao da nije sasvim spreman.

– Ja sam takva osoba da ne radim ništa polovično i sigurno se ne bih upuštao u roditeljstvo ako ne bih mogao da pružim dovoljno vremena deci.

Iako sada srećni i spremni na nove izazove, Stefan Milenković i njegova supruga Gorica zajedničkim snagama prošli su težak Stefanovo oporavak od operacije kičme.

stefan milenković postaje otac

Stefan Milenković svoje lečenje nije mogao da preusmeri samo na sviranje

Budući da je muzika njegov život, u ovom periodu oporavka i bolova, najpoznatiji violinista ipak nije mogao da svoje lečenje preusmeri samo na sviranje.

Po nalogu lekara zbog jakih bolovima u leđima, otišao je na operaciju čiji je oporavak trajao duge dve godine.

– To mi je bila ogromna prepreka, kočnica za sviranje kojem sam posvetio ceo život. Želeo sam da povratim formu i okrenuo sam se jogi. U mom slučaju ispostavilo se da je tačna izreka “ono što te ne ubije, to te ojača – rekao je Stefan Milenković za magazin Glorija.

Podršku supruge Gorice imao je u svakom trenutku a jaka želja za oporavkom bila je glavni okidač da Stefan ponovo uzme violinu u ruke i zasvira u najglamuroznijim dvoranama ikada.

Stefan Milenković zajedno sa suprugom Goricom organizuje sve svoje aktivnosti

Kako ističe Stefan Milenković, on i njegova supruga povezani su na jedan neobjašnjiv način. Supruga je u njegove dnevne aktivnosti potpuno uključena, i kako kaže, Gorica ne samo da razume ona i pordžava sve što radi nekadašnje čudo od deteta.

– Imam sreću da Gorica potpuno razume moj režim i neobičan ritam života, i ne samo što ga podržava već mi i angažovano pomaže u mnogim aspektima koji su deo aktivne karijere u muzičkom svetu danas.Vreme provedeno s Goricom mogu da opišem kao divne godine zajedničkog života.  Pošto najviše vežbam kod kuće, onda je Gorica, htela to ili ne, konstanto izložena mom sviranju. Kada ste profesionalni muzičar i kada je muzika deo svakog vašeg dana, onda ona postaje sastavni deo života i prosto je stalno u vazduhu – rekao je Stefan Milenković.

Ukoliko je mnogo vremena prošlo otkada niste čuli magiju koju stvara ovaj poznati virtuoz, vreme je da se podsetite.

Kao dete očarao je publiku svojim notama a tu tradiciju zadržao je do današnjeg dana.

Podsetite se Stefana Milenkovića nekad i sad i uživajte!

Još iz rubrike