Srpska teniserka će se poroditi za mesec dana, ovo ime razmatraju za naslednika (foto)

18/06/2019 | 08:59

Nekada uspešna srpska teniserka, a danas selektor rodiće naslednika za mesec dana, ali je to ne sprečava da bude aktivna kao da nije u blagoslovenom stanju.

Bojana Jovanovski, koja se zbog povrede krajem prošle godine povukla iz omiljenog sporta koji je trenirala odmalena, trudi se da bude fizički aktivna u trudnoći. Vežba u teretani, šeta sa prijateljima i uživa u braku sa suprugom Milošem Petrovićem.

Iako se trudnoća popularno zove drugo stanje, teniserka kod sebe ne primećuje preterane promene. Ugojila se samo osam kilograma, jede sve što poželi, ali i redovno radi lagane vežbe. Ipak, ono što je interesantno jeste da nije prestala da se bavi tenisom, te da joj rekreativni mečevi veoma prijaju.

– Nedostaje mi tenis, pa se trudim barem jednom nedeljno da odigram kada nije jako sunce. Prija mi – kaže Bojana za “Blic”.

Trener ženske reprezentacije Srbije u konkurenciji do 14 godina nam otkriva i kada će roditi sina, ali i koje ime su ona i njen suprug izabrali za naslednika.

– Termin je krajem jula. Što se imena tiče, nismo još odlučili, ali nam je jedan od favorita Aleksej.

Bojana, koja je samo četiri dana otkako se povukla iz svog omiljenog sporta saznala da je trudna, dobro podnosi trudnoću. Osim toga, nije se mnogo ugojila, ali priznaje da voli da bude aktivna, te da joj ništa ne pada teško.

View this post on Instagram

👶🏼👀👪❤️🍾 #6monthsofpregnancy

A post shared by Bojana Jovanovski (@jovanovskibojana) on

– Odlično se osećam. Dobila sam oko osam kilograma, ali sam bila dosta mršava pre trudnoće, pa se ne vidi toliko. Što se tiče ishrane, čak jedem i mnogo više i nezdravije nego pre, ali se trudim da budem aktivna. Šetam baš dosta i radim u teretani vežbe – dodaje sportiskinja.

Najveću podršku pruža joj suprug Miloš za kojeg se udala 2016. godine. Bojana i Miloš su se venčali u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a par se verio u oktobru 2015. godine. Miloš je Bojanu zaprosio tako što ju je prvo odveo u Zoološki vrt, a potom ju je iznenadio.

– Bilo je veoma romantično. Suze su mi potekle… Rasplakala sam se i od šoka nisam mogla da dođem sebi… Bili smo u Zoološkom vrtu, šetali se Kalemegdanom, a onda smo seli u jedan restoran. Tada je Miloš izvadio kutijicu s vereničkim prstenom – rekla je za “Blic” tada Bojana.

Story.rsBlic.rsAta Images Antonio Ahel, Instagram

Još iz rubrike