Spejsi neće ići na sud, ali mu otkazuju poslovno poverenje

05/09/2018 | 20:11

Sudski postupak potiv glumca Kevina Spejsija po tužbi za seksulni napad iz 1992. godine neće biti pokrenut, odlučio je okružni tužilac Los Anđelesa.

Slučaj, u kom je žrtva danas odrasli muškarac, tužitaštvo je preuzelo u aprilu i od tada je bio na razmatranju. Pojedinosti optužbe nisu objavljene, a tužilac je u utorak saopštio da je taj slučaj zastareo.

Spejsi nije bio dostupan za komentar.

Inače, poslednji film dvostrukog oskarovca doživeo je potpuni “fijasko” pošto je tokom prvog vikenda prikazivanja od prodaje ulaznica za bioskop “zaradio” 618 dolara. Billionaire Boys Club je snimljen 2015. po istinitoj priči, a govori o grupi mladića koji su osamdesetih godina prošlog veka organizovali klub sa ciljem da se na brzinu obogate od prevara.

Film je snimljen pre skandala sa Spejsijem, koji je glumio homoseksualca ubijenog pošto je prevario grupu ljudi.

Takođe, režiser Ridli Skot je nešto više od mesec dana pre premijere filma All The Money In The World uklonio sve scene koje je snimio Spejsi, a njegovu ulogu preuzeo je Kristofer Plamer.

Posle niza optužbi da je seksualno uznemiravao mnogo mlađe kolege, Spejsiju su otkazali saradnju i na Netfliksovoj hit seriji “Kuća od karata”.

story.rsjutarnji.hrguliver/gettyimages

Još iz rubrike