ŠOKIRALA SVET: Poznata holivudska glumica u 41. godini POSTALA MAMA PO PRVI PUT! (foto)

19/11/2018 | 12:30

Prinovu u porodici, holivudska glumica nosila je u nosiljci za bebe dok im je društvo pravila javnosti nepoznata žena za koju se pretpostavlja da je dadilja detetu…

41- godišnja Džesika Častejn i suprug Đan Luka Paci de Preposulo postali su roditelji ćerke koju je na svet donela surogat majka.

S kćeri nazvanom Đulijeta Paci Častejn, tročlana porodica viđena je u Njujorku prilikom odlaska kod pedijatra. Prinovu u porodici, holivudska glumica nosila je u nosiljci za bebe dok im je društvo pravila javnosti nepoznata žena za koju se pretpostavlja da je dadilja detetu.

Zvezda filma Zero Dark Thirty svoj privatni život se oduvek trudila da čuva daleko od očiju javnosti, a pre mesec dana uočena je u Bostonu s kolicima prilikom snimanja nadolazećeg filma Eve.

Prema natpisima američkih medija, ćerka Džesike Častejn i supruga Đan Luke Paci de Preposulea ima četiri meseca i s parom putuje svugda. Svojoj mami i tati u Parizu prošle nedelje se tako pridružila se na svečanoj ceremoniji osvetljenja novogodišnje jelke u jednoj od poznatih robnih kuća.

Častejn i preduzetnik Paci de Preposulo prošle godine su izrekli sudbonosno “da” na intimnoj ceremoniji venčanja na porodičnom imanju supruga, vili Tiepolo Paci u blizini gradića Karbonerea.

 

Upoznali su se 2012. dok je on radio kao PR slavnog italijanskog dizajnera Đorđa Armanija, a lepu glumicu do oltara je odveo glumac Al Paćino s kojim je jako bliska.

Story.rstportal.hrGuliver Getty Images

Još iz rubrike