ŠOKANTNO: Na Instagramu podelila fotku FIZIČKOG NASILJA pa poručila: Ovo su PRAVE RANE, NISAM DOBRO! (foto)

13/03/2019 | 11:24

Britanska glumica filma “Igra prestola” otkrila je da je trpela fizičko nasilje u porodici, a priznala je kako još uvek ima traume i da noću ne može da spava.

– Ovi ožiljci su pravi. Moja porodica me je bičevala ‘u ime umetnosti’. Nisam na to gledala kao na oblik nasilja. Mislila sam da je to normalno, jer je u ime umetnosti – napisala je britanska glumica Esme Bjanko (36).

View this post on Instagram

1/2 This is my back. The injuries you see are real. The whipping that gave me these wounds was filmed in the name of “art”. I used to look at this photo with pride because I thought it was a sign of great devotion to my abuser. Now I look at it with horror. Despite the many years that have passed since this happened my night terrors and PTSD symptoms continue to get worse. I am a domestic violence survivor and #IAmNotOk 2/2 This photo was taken on my birthday many years ago. The night before I had been locked in the bedroom alone and had not slept. I was surviving on very little food and was physically and mentally exhausted – I often wasn’t allowed to sleep. In this photo my boyfriend is giving me my birthday present. Despite the plastered on smile I can see the emptiness and fear in my eyes. We went for dinner later and he spent the whole evening berating me because he didn’t want to go out. I was not ok then and #IAmNotOk now

A post shared by Esmé Bianco (@esmebianco) on

Na Instagramu je podelila i fotografiju na kojoj se vide njena leđa puna rana od bičevanja, a koje joj je zadao njen tadašnji dečko. Kaže kako nje je na ovaj potez podstaknuo pokret #IAmNotOK koji naglašava da žrtve nasilja do kraja života vuku posledice za sobom.

– Ovo su moja leđa. Ove rane su prave. Uprkos mnogim godinama koje su prošle od ovoga i dalje imam noćne more. Ja sam preživela žrtva nasilja u porodici i ne, nisam dobro – napisala je.

Kada se izvukla iz nasilničke porodice, ušla je u vezu s nasilnim muškarcem. Toliko ga se bojala da ni za sopstveni rođendan nije mogla da bude srećna.

– Noć pre slavlja bila sam zaključana u sobi i nisam spavala. Preživljavala sam na veoma maloj količini hrane i bila sam fizički i mentalno zlostavljana. Često mi nije dozvoljavao da uopše spavam – priseća se Esme.

Fanovi su joj u komentarima ostavili puno pozitivnih komentara kako je smatraju jakom ženom.

Story.rs ALO.RS/GlossyGuliver Getty Images

Još iz rubrike