Šok: Darko Lazić doživeo ogromnu neprijatnost na nastupu

25/12/2019 | 16:06

Problemi na nastupu

Prema pisanju domaćih medija, estradni umetnik Darko Lazić je nedavno doživeo ogromnu neprijatnost od nepoznate devojke.

Naime, ženska osoba pojavila se na pevačevom nastupu u Nemačkoj i šokirla sve prisutne tvrdnjom da je on otac njenog trogodišnjeg sina.

Prema rečima Kurirovog izvora, navalentna devojka je želela da razgovara s Lazićem, ali ju je obezbeđenje sprečilo u tome.

Darko Lazić i Marina Gagić prave još jednu bebu?

– To je bio pravi haos. Sasvim obično veče pretvorilo se u utvrđivanje očinstva. Ja sam bila na ulazu u klub u kom je Lazić pevao. Bilo je krcato, igla nije imala gde da padne. Svi su bili lepo raspoloženi i s nestrpljenjem čekali da on izađe na scenu. Međutim, na ulazu u klub sam primetila devojku koja je pravila scenu i insistirala da je sprovedu do Darka. Govorila je da mora hitno da ga vidi jer ima nešto važno da mu saopšti i da to mora baš to veče da uradi. Bila je veoma uznemirena i prepirala se sa obezbeđenjem. Ljubazno su pokušavali da joj objasne da to nije mesto za raščišćavanje intimnih stvari i zamolili je da ne pravi problem ili će biti prinuđeni da pozovu policiju, kada će zaista biti u problemu. Tada je rekla da samo želi da Lazić zna da ima još jedno dete i da nema kako drugačije da dođe do njega. Molila je i kumila da je puste, ali niko nije to shvatio ozbiljno – priča  izvor a pomenuti list i dodaje da su Darka uputili u to i da je on ostao u čudu.

POMIRENjE: Darko Lazić i Ana Sević nisu skidali osmeh sa lica, Lorena presrećna (video)

– Darko je rekao da nema vanbračne dece, a da ih ima, sve bi ih priznao. I on se uplašio da mu neko nešto ne smešta i zahvalio im je što tu ženu nisu pustili blizu njega, jer je želeo da se koncentriše na nastup, a ne da misli o budalaštinama. Toj devojci su rekli da će morati na drugi način da dođe do Lazića, da on ne poznaje nijednu devojku njenog imena iz Frankfurta i da su to izmišljotine. Pevač nije mogao da poveruje u to na šta su žene spremne i kako koriste decu za manipulaciju. Sve se završilo dobro. Nakon koncerta, Darko se slikao sa svim fanovima i delio autograme – završava izvor.

Kako se navodi, pevač nije komentarisao ovo navode.

story.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike