Sofija Rajović o muškarcima: Evo na šta sam alergična…

06/03/2018 | 19:55

Sofiju Rajović domaća publika trenutno ima prilike da gleda u ulozi kućne pomoćnice Cece u seriji “Istine i laži” koja se emituje na TV “Prva”.

Glumica sada otkriva da li je slična liku koji glumi i koliko je srećna što je režiser video u ulozi koji do sada nije imala prilike da iznese:

– Teško je dobiti do tridesete godine uloge koje se dosta razlikuju jedna od druge. Igrala sam likove od besne tinejdžerke, zavodnice koja pravi pometnju, preplašene devojke u horor filmu koju ubijaju, preko duhovite kućne pomoćnice do dramske scene gde sam vezana i isprebijana. Ne postoji veći kompliment za mene kao glumicu od toga da me režiseri biraju za tako raznovrsne uloge. To i jeste veličina glume, da možete da igrate sve. Uglavnom se režiseri opredeljuju za sigurnog glumca koji dominira u nekom žanru. Moj san je bio da pokažem svoje umeće na svim poljima i čini mi se da mi dobro ide zasad, ali ima tu još mnogo uloga da se odigra da bih rekla da sam definitivno jako ponosna i srećna – rekla je Sofija za pulsonline.rs.

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on

Kako lik koji glumi u pomenutoj seriji pada na šarm mlađeg muškarca, na pitanje da u privatnom životu ima problem sa razlikom u godinama, Sofija kaže:

– Nemam problema sa razlikom u godinama. Ja se zaljubljujem u to kako se neko ophodi prema meni, kako me gleda, sluša – bila je iskrena glumica koja ipak objašnjava šta je to preko čega u životu nikada ne bi prešla:

– Život nas često demantuje i onda kada pomislimo da više nikada nećemo, desi nam se da ponovimo tako nešto, ali ne podnosim laži i kašnjenje. Na bespotrebne laži sam posebno alergična, a ako neko kasni, onda ne ceni ni mene ni moje vreme – priznaje Sofija za pulsonline.rs.

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on

Story.rsBoško Karanović

Još iz rubrike