Sofija Milošević se ne obazire na tračeve: Srećna sam sa Lukom i nisam rasturila ničiji brak

05/11/2019 | 10:11

Posle neuspelog pokušaja skrivanja svoje veze, manekenka Sofija Milošević sada je priznala da je već dva mesec u ljubavi sa najuspešnijim srpskim fudbalerom Lukom Jovićem, kao i da je tračevi koji ovih dana kolaju o njoj ne zanimaju.

Pisalo se da je Luka oženjen, te i kao je manekenka rasturila vezu sa njegovom devojkom sa kojiom ima dete, sada je lepa manekenka za “Blic” otkrila pravu istinu.

– Luka nikada nije bio oženjen, a sa devojkom je raskinuo pre tri godine. Istina je jedino da smo u vezi, te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost – rekla je Sofija i priznala je srećna sa Lukom pa je dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

– Sve je počelo spontano, nekoliko nedelja smo se dopisivali, a zatim uplovili u priču u kojoj se oboje slažemo izvanredno – rekla je ona za list “Blic” i pojasnila da nikada nije igrala na kartu fizičkog izgleda.

– Bila sam veoma nesigurno dete, to sam već pričala nekoliko puta. Uvek sam se trudila da radim na sebi i da lepotu ne stavljam u prvi plan, jet to definitivno nije najvažnija stvar u životu. Lepota je veliko bogatsvo, ali i ogromno prokletstvo – dodala je ona.

story.rsAta Images Antonio Ahel, Instagram

Još iz rubrike