Snežana Dakić podelila tužnu uspomenu: Plačem dok ovo pišem

15/12/2019 | 11:00

Poznato TV lice Snežana Dakić s vremena na vreme sa pratiocima na Instagramu deli neka svoja razmišljanja, iskustva ili sećanja.

Ovoga puta voditeljka se prisetila priče sa skijanja, koja joj je čak izmamila suze na lice.

Više o tome, pročitajte u nastavku:

– Dolazeći na Staru planinu, setih se nekoliko zima kada sam dolazila porodično, sa troje male dece, koja su učila da skijaju. Kako im je bilo hladno, kako sam im spremala sušene kajsije i lešnike u džepove, da se okrepe kad ogladne na stazi, jer su mrljavile za doručkom, kako je Laura bežala instruktoru na stazi, Zazdi u spust niz padinu, iako ne ume da skija. Setih se radosti što je otvoreno novo skijalište, novi turistički kompleks u Srbiji, setih se kad smo sa Snežanom i Piksijem ovde bili za jednu Novu godinu, kad se Mikić isprevrtao trkajući se na motornim sankama – napisala je Snežana i dodala:

– Kad je Milan Đokic pao i slomio kičmu, kad je Fića jedva ostao živ od povrede na skijanju. I ne znam zašto sada plačem dok ovo pišem, kad smo svi dobro, kad mi ničega nije žao, kada znam da je to sve značajan deo mog života i kada znam da mi je tada bilo tako teško, a sada mi je toliko lakše. Zato što mi je dete veliko, imam samo nju i sebe o kojima brinem, nemam nikoga da mi svaki dan kaže da nisam u pravu, ne trpim breme ničijeg kompleksnog života prepunog raznih kompromisa. Kada moj život ima novi i potpuniji smisao, kada sam srećna i zadovoljna. Kada imam sebe koju prihvatam i volim, kada imam sve i život pred sobom za puno novih početaka: profesionalnih, prijateljskih, ljudskih, ljubavnih – zaključila je emotivna i iskrena Snežana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Dakic (@snezanadakic) дана

story.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike