SNAŽAN I DOMINANTAN BALKANAC: Lidija Vukićević PRVI PUT progovorila o BUDUĆEM MUŽU

17/10/2018 | 13:36

Lidija Vukićević nedavno je privukla veliku pažnju javnosti kada je rekla da uskoro planira drugi put da stane pred oltar.

Iako će ponovo stati na ludi kamen, lepa glumica kaže da joj sam papir ne znači mnogo.

– Najvažnija je ljubav i ono što postoji između nas dvoje. Potpisivanje papira nema veze s ljubavlju, to može i ne mora – rekla je Vukićevićeva.

Lidija je prvi put progovorila o budućem suprugu, čiji identitet i dalje strogo drži u tajnosti.

– Nije stranac, iako dosta radi u inostranstvu. Balkanac je – izjavila je glumica u emisiji “Ekskluziv” i na kratko zbunila gledaoce, kada joj je s leđa prišao muškarac i poljubio je u obraz. I taman kad su svi pomislili da je identitet Lidijinog izabranika konačno otkriven, dilema je ubrzo rešena.

– To je samo moj kolega Lepomir Ivković – kratko je prokomentarisala Vukićevićeva.

Ona je otkrila i kako je izlazi na kraj sa brojnim udvaračima.

– Kada vam se neko udvara znači da mu se dopadate. Shodno tome, morate i da odgovorite. Ja od udvarača ponekad napravim drugove. Ako pristanu da mi budu prijatelji nastavimo da se viđamo, u suprotnom se više ne čujemo.

Da bi je muškarac osvojio mora da bude snažna ličnost.

– Mene niko ne može da osvojim nekim jahtama i skupocenim stvarima. Muškarac me osvaja stabilnošću, snagom ličnosti, mora da bude dominantna persona, prosto da zrači. Prosto mora sobom da me osvoji, a posle ćemo lako za sve ostalo – bila je iskrena glumica.

Story.rsBlic.rsinstagram

Još iz rubrike