Sloboda Mićalović otkrila zanimljivosti o filmu “Na mlečnom putu”: Ako gubim, neka to bude od Monike Beluči

13/03/2018 | 15:33

Jedna od naših najatraktivnijih glumica današnjice Sloboda Mićalović prošle godine stale je rame uz rame sa jednom od najlepših žena sveta Monikom Beluči, kada su zajedno zaigrale u filmu “Na mlečnom putu” Emira Kusturice.

O tom iskustvu i šta je prethodilo tome Sloboda je pričala u jutarnjem programu Prve televizije kada je bila gost kod Jovane i Srđana. Ona je otkrila jednu zanimljivost o filmu koji joj je stavio veliki pečat na karijeru.

A post shared by Na mlečnom putu (@namlecnomputu) on

– Prvobitno je to trebalo da bude jedan mali, kamerni film i onda je Emir krenuo da raspisuje scenario… Ja sam trebala da igram Monikinu ulogu, u jednom trenutku me Emir pozvao i rekao: “Izvini, ali zaista mora onda da igra, nema ko osim nje”… Prvo sam bila malo zbunjena i tužna, ali onda sam rekla “ako gubim, neka to bude od Monike Beluči” – nasmejala se Sloboda.

– Ja sam se odmah predala, jer je ona, osim toga što je lepa, jedna pametna, srdačna zena… i ni u jednom trenutku se nije osetila ta neka ženska sujeta – objasnila je lepa glumica, koju mnogi nazivaju srpskom Monikom.

story.rsguliver/getty

Još iz rubrike