Slavni muzičar čuo LJUBAVNI VAPAJ poznate glumice i sad se SVI ODBROJAVAJU do PRVOG POLJUPCA!

17/05/2019 | 19:00

Šarliz Teron (43) nedavno je šokirala obožavaoce i javnost činjenicom da nikako ne može pronaći dečka, te da je muškarci ne zovu da izađu na sastanak.

– Neko bi trebalo da skupi hrabrost i da me pozove da izađemo jer sam šokantno slobodna – izjavila je za Entertainment Tonight glumica, poznata po tome da nema dlake na jeziku.

– Bila sam vrlo jasna – na kraju je zaključila samohrana majka dvoje usvojene dece, koja svaki slobodni trenutak provodi upravo s njima.

Šarlizin poziv čuo je muzičar Sil (56), koji se nedavno sreo sa Teronovom u Njujorku, gde su oboje boravili zbog posla, a izvor je otkrio da je među njima i te kako bilo hemije.

– On je vrlo uglađen muškarac koji nije imao problema s tim da joj se predstavi i iskaže želju da je bolje upozna – otkrio je nepoznati izvor za The Daily Mail.

Sil je poznat i kao bivši suprug prelepe manekenke Hajdi Klum, sa kojom imao četvoro dece. Krenuli su da se zabavljaju dok je Hajdi bila trudna sa kćerkom Leni, koju je dobila sa Flaviom Brijatoreom, a on nije hteo da čuje za dete.

Sil je dete prihvatio kao svoje, a i Hajdi je isticala da joj je Sil otac u svakom smislu.

Rastali su se 2012. godine, ali ostali su u odličnim odnosima.

Story.rsGLOSSY/DNEVNIK.HRGuliver Getty Images

Još iz rubrike