Slavica Ćukteraš i Tanja Savić se PONOVO POSVAĐALE?

16/10/2018 | 19:25

Našle se da razgovaraju, a onda je nastao haos.

Haos između Tanje Savić i Slavice Ćukteraš nastao je u momentu kada su se čule posle nekoliko godina kako bi razgovarale o snimanju duetske pesme, prenosi “Srpski Telegraf”. Slavica je insistirala da pesma bude u pop maniru, dok je Tanja bila za to da joj duet bude pravi narodnjak.

Nakon višečasovnog ubeđivanja, dve pevačice su se posvađale.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели slavica cukteras (@cukterasslavica) дана

– Saša Popović je godinama imao ideju da spoji ove dve atraktivne i nekada najpopularnije mlade pevačice. Kako su njih dve večito bile u svađi, njemu nije polazilo za rukom da ih spoji. Prošle godine su stasale u ozbiljne žene, ostvarile se kao majke i 2013. konačno su se pomirile sedam godina posle medijskog rada. Slavica se pre nekoliko meseci ponovo vratila na scenu i došlo je vreme da sa Tanjom popriča o duetu koji bi u ovom momentu bio odličan za obe pevačice – kaže izvor “Srpskog Telegrafa” blizak Slavici i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tanja Savic (@tanja_savic_private) дана

– Razgovor Tanje i Slavice prvo je tekao u mirnom tonu, a onda je kroz neko vreme nastao haos. Slavica je pokušala da ubedi Tanju da je prošlo vreme turbo folka i da treba da se okrenu pop muzici, dok je Savićeva urlala i rekla kako su joj lagane pop pesme umalo upropastile karijeru, jer je takve snimala poslednjih godina i niko nije želeo da ih sluša. Izbila je velika svađa, pa su na kraju i jedna i druga došle do zaključka da razgovor ne vodi ničemu i da je bolje da se dogovore kroz neko vreme – završava izvor.

story.rsSrpski telegrafPetar Đorđević/Miomir Milić

Još iz rubrike