Slađa Alegro otkrila ZAŠTO JE TUŽNA ZA NOVU GODINU

28/12/2018 | 18:45

Ova godina pevačici Slađi Alegro bila je i te kako uspešna, a jedna od najvećih radosti za nju je, kako i sama ističe, to što se ostvarila u ulozi majke. Ekipi emisije “Premijera”, otkrila je kako provodi praznične dane sa svojom porodicom i zašto je ove godine odlučila da ne kiti jelku, ali se ipak predomislila:

– Prvo sam razmišljala da ne kitim jelku, da nam ne stvara gužvu i da nam ne guši prostor, ali onda smo otišli kod prijatelja u Cirih, Mila je videla jelku i baš se obradovala i onda sam rekla suprugu da ćemo ipak kititi jelku – rekla je Slađa!

Kako se nedavno ostvarila u ulozi majke, pretpostavili smo da je pevačica već pripremila paketić za svoju devojčicu, ali ona je istakla da je za tako nešto još rano:


– Za paketić nema potrebe, ona za to i ne zna. Paketić su mi uvek slatkiši i igračke, a ona je još mala za to – istakla je pevačica!

Za “Premijeru” Slađa je objasnila i zašto je nekada tužna za praznike:

– Praznici su mi nostalgični, nekad pomalo i tužni. Svi mi nekada negde patimo za nekim ko više nije sa nama, a u suštini praznici donesu tu neku emociju. Ali sada sam radosna zbog Mile – kaže Slađa!

story.rspink.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike