Severinino pismo sinu: Pevačica ovim rečima potresla sve

29/11/2019 | 14:06

Juče je kao bomba odjeknula vest da je popularna hrvatska zvezda, Severina Kojić izgubila starateljstvo nad sinom i da je mali Aleksandar pripao ocu Milanu Popoviću.

Zašto je Severini sud oduzeo starateljstvo nad sinom?

Nakon što je, kako pišu domaći mediji, pevačica sinoć rastrojena oko 20 sati, zajedno sa suprugom Igorom Kojićem, sina dovela na adresu gde ga je preuzeo Milanov tim, ona se oglasila na Instagramu pismom upućeno Aleksandru.

U celosti prenosimo šta je napisala:

Znaš sine, to su samo neki papiri koje je neko ispisao i postoje neka slova koja je neko natipkao u reči koja ne vrjede za nas dvoje.

Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli.

Nakon 7 i po godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrede.

Ali, znaš šta sve mi mozemo, ti i ja sa 88 sati? Możemo čuda. Dali su mi da dvaput mesečno mogu prespavati sa tobom i uspavati te…. Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dve veceri oni ne mogu ni da zamisle. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe.

Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je sine samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi.

Opet ćemo se mi uspavljivat svako veče, a o tome će odlučiti “gospodin vreme”. Dotad, mama je uvek uz tebe i ovo će brzo proći sine.

Oprosti što nisam stigla ni da ti objasnim šta se juče dogodilo, imali smo puno važnijih stvari… gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog… nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje… morala sam te odvesti… Išli smo sa osmehom.

Te čudne reči koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna ko smo mi i koja se igra s nama… teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”.

Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša.

Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro Robyne moj, tvoj Batman te čeka.

I Oprosti im sine jer stvarno ne znaju sta čine – zaključila je Severina i naterala svima suze na oči.

Podsećamo, juče je pevačica Severina Kojić u pravnoj bitci oko starateljstva nad sinom Aleksandrom s njegovim ocem Milanom Popovićem izgubila je spor.

Naime, sudija Tea Golub je donela privremenu meru i naložila da sin srpskog biznismena i pevačice ubuduće živi sa ocem i da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.

 

story.rsPetar Đorđević/promo

Još iz rubrike