Severina rasplakala region novom emotivnom baladom! (video)

04/11/2019 | 17:15

I pre same premijere, pesma je proglašena Severininom najemotivnijom i najljepšom baladom do sada…

“Ti ne poznaješ svijet tako dobro kao ja

Kad si mlad vjeruješ svima

A ne znaš kakvih ljudi ima

Iz ovog gnijezda pile gdje bi sad

Gledaju me oči tvoje, Kao preslikane moje”

… stihovi su kojima započinje nova Severinina pesma “Rođeno moje” obavljena na YouTube-u danas tačno u podne.Pesma je među Severininim saradnicima i pre same premijere proglašena njenom najemotivnijom i najlepšom baladom do sada, tim više što sa sobom nosi i posebnu notu – posvećena je njenom sinu Aleksandru.

– Ovo je velika lepa pesma u kojoj se može pronaći svaki roditelj i svaki čovek. Kad mi je Miloš poslao, u meni je izazvala erupciju emocija i odmah sam je poželala snimiti. Poruka pesme je bezuslovna ljubav – izjavila je Severina.

Reč je o pesmi koju je ovog leta napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pesmu “Kao”, “Alcatraz”, “Grad bez ljudi”, “Dobrodošao u klub”, “Italiana”, “Uzbuna”, “Ko me tjero”

Pesma je snimljena pre mesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika, ujedno reditelja i Severinine predstojeće turneje ‘The Magic Tour’, na kojoj će pesma ‘Rođeno moje’ imati i svoju premijeru uživo – 23.novembra u Beogradu…

story.rsPromo/Direktor fotografije u spotu Vladan G. Janković

Još iz rubrike