“54 dana tuge”: Severina objavila potresnu poruku sinu

22/01/2020 | 15:00

Emotivna Severina Kojić

Regionalna pevačica Severina Kojić svojim novim statusom na Instagramu opet je potresla javnost nakon što je napisala šta kao majka proživljava usled odvojenost od sina od kada je prošle godine dodeljen ocu na starateljstvo.

Milan Popović u ekskluzivnoj ispovesti za “Story”: Trudiću se da naš sin redovno viđa majku

Kada je sud doneo privremenu meru po kojoj će Severinin sin koga ima sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem ubuduće živeti sa ocem, ona se suočila sa najtežim periodom u svom životu.

Severina, koja je trenutno sa suprugom Igorem Kojićem boravi u Montekarlu gde je odradila koncerte u sklopu turneje The Magic Tour, danas je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju za koju je pozirala sa širokim osmehom, ali uz koju je bila više nego emotivna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

― Prošlo je 54 dana i prošlo je „88 sati“. Prošla je večnost dok oni „skijaju“… Za ovog života sam puno puta doživela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti… Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge… Ali u tim danima tuge je bilo „88 sati“ veselja i 54 dana njihove sramote.

A mater mi je dobro rekla: „Nemoj da te Niko i Ništa rastuži. Niko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmeh… ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografisanih osmeha. Jer Nitko i Ništa zauvek ostaju Ntko i Ništa. Ponekad postanu Niko i Nešto… Možda trenutno „slučajno“ skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Niko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmeh s lica. Meni nikad nisu… ni sad nisu… niti će… Hvala Bogu! ― napisala je Severina koja sina može da viđa samo 88 sati mesečno i dodala:

― U zdravom telu zdrav humor. Aleksa, vrati se kući, skuvala sam ti paštašutu. Slušaj mater – stoji uz Severininu fotografiju.

Inače, hrvatski portali nedavno su preneli vest da su Milan Popović i sudija Tea Golub, koja vodi slučaj oko starateljstva biznismenovog i pevačicinog sina, bili u istom hotelu u jednom austrijskom skijališt. Ona je bila u društvu sa suprugom i ćerkom, dok je Milan bio sa sinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

– Bila sam s porodicom, a on je bio s detetom i većim društvom. Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sedili za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili – potvrdila je sudija za “Jutarnji list”.

Podsećamo, regionalni mediji nedavno su preneli i kako će pevačica navodno Milanu morati da plaća alimentaciju od 1200 kuna ili 160 evra a do sada je Milanova mesečna alimentacija bila 15.000 kuna ili 2.000 evra.

story.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike